Страви

Консерви з “світлофора”. Гірше я ще не пробував.

Мене вони залучили своєю низькою ціною. Чим чорт не жартує – подумав я, може серед них виявиться що-небудь їстівне. На жаль мої очікування не виправдалися, майже всі консерви вирушили у відро для сміття.

Дивимося сумні результати розтину консервів.

1. Яловичина тушкована вищий гатунок 

Найгіршою яловичини тушкованої, вищого гатунку, я ще не пробував.

Розігріта тушонка пахне, вибачте мене, сечею, вид м’яса викликає огиду. Тушонка схоже зроблена з відходів м’ясного виробництва.

2. Горбуша натуральна 250 г – 56 рублів 90 копійок.
Виробник ТОВ “Український рибний світ”

Склад: горбуша, сіль. Виробник забув вказати у складі воду, її дуже багато, в шматку горбуші не може бути стільки рідини.

У банку лежав один великий шматок риби і кілька обрізків хвоста. На смак це звичайна консервована горбуша, поклали б нормальні шматки риби, вийшли б гарні консерви.

3. Свинина рубана тушкована 

Склад тушонки досить непоганий: свинина, жир свинячий, сіль, желюючий компонент,перець чорний, лавровий лист.

У всій тушенке я знайшов тільки один шматочок м’яса, все інше фарш. Консерви ці можна назвати навіть їстівними, відрази вони не викликають. Але фарш явно зроблений не з чистого м’яса, якийсь дивний смак у нього, швидше за все додані дешеві субпродукти.

4. М’ясо курчати у власному соку 

Консерви з м’яса курчати досить недорогі у багатьох виробників, тому у мене була надія, що хоч вони будуть якісними.

На жаль, на ділі виявилося, що це перемелені курячі кістки із залишками м’яса. Як це можна взагалі можна пропонувати покупцеві? На смак огидно, не зміг проковтнути навіть шматочок.

5. Фрикадельки рибні з овочевим гарніром 240 г 

Ні в одного виробника я не зустрічав смачних рибних фрикадельок, особливої надії я не відчував і до цих консервів.

Мої припущення виправдалися, на смак це пересолена, гірка сіра маса. Мені здається ці фрикадельки зроблені з риб’ячих голів і нутрощів, може заощаджують на утилізації відходів виробництва.

6. М’ясо по купецькому 

Основні продукти в складі: свинина, фарш курячий.
Виробник рекомендує вживати ці консерви в охолодженому вигляді. Що ж станеться з ними, якщо їх розігріти?

За консистенцією це схоже на консервовану шинку. Видно навіть волокна м’яса, колір приємний. Несподівано, але консерви виявилися досить смачними. Мабуть це єдині консерви, які можна назвати їстівними з усього списку.